Коледен концерт "Виенски валс" ще се проведе в Плевен

Животът

15-12-2016, 15:41

Снимка:

pixabay.com

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Събитието се организира от Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина" и Община Плевен

Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина” Св. Елисавета, Плевен за девета поредна година организира Коледен концерт. Тази година концертът "Виенски валс" е със специалното участие на гост солисти от Пловдивската опера: Марк Фаулър – тенор, Станислава Момекова – сопран, Благовеста Костадинова – сопран, както и гост солист от Русенската опера - Добромир Момеков – баритон, Плевенска филхармония с диригент Деян Павлов и Общинска хорова формация „Гена Димитрова” с диригент Анелия Дечева, както и с невероятните изпълнения на Балетна школа и вокална група „Арлекино” при читалище "Съгласие" с ръководители Маня Николова и Виолета Боянова.

Концертът ще се проведе на 16 декември 2016 г. от 19.30 часа в ДКТ „Иван Радоев” Плевен. В програмата са включени  празнични коледни песни.

Коледният концерт е подарък за плевенчани, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. За концерта са поканени съмишленици и приятели на центъра,  пациенти,  общественици,  хабилитирани преподаватели и медицински специалисти.