"Мото Коледа 2016" ще зарадва плевенчани тази неделя

Шествието ще премине при специален ред на движение

Остава още един ден, в който всички всички желаещи могат да подкрепят инициативата н плевенските мотористи. Напомняме, че над 500 рокери от пет мотоклуба в Плевен организираха коледна дарителска кампания за деца и младежи в неравностойно положение.

Традиционно мотористите и техните семейства събират средства всяка година преди Коледа и с тях купуват подаръци и консумативи за децата от дом "Майка и дете", защитената къща за младежи с умствена изостаналост в ж. к. "Сторгозия", и за центровете за деца и младежи от семеен тип. Тази година подаръци ще има и за дома за стари хора в Бохот.

На 17 места са поставени урни в Плевен. Те се намират в мотоклуба "Огнени сенки" на ул. "Драган Цанков" 10 /зад училище "Йордан Йовков"/, заведението "Rock'n'Rolla Pub" на ул. "Васил Левски" 98, офиси на "Еконт" в ж.к."Дружба" и на колелото срещу "Мизия", в автогарата /офис на Юниън Ивкони/, кафене "Кондор" /срещу Техникума по облекло/, "Малката пекарна" в комплекс "Роже" в ж.к. "Дружба", в автосервизи и автоцентрове.

На 25 декември плевенски мотоциклетисти ще се облекат в дрехите на Дядо Коледа и ще разнесат подаръците. Участниците в мото шествието, което ще мине при специален ред на движение, ще се съберат пред паркинга до "Практикер" в 11.00 часа.

Прогнозите са за благоприятно време, така че коледното настроение в Плевен тази неделя се очертава наистина да бъде неповторимо.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен