Засилено полицейско присъствие по пътищата в Плевенско

Крими

24-12-2016, 07:00

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Оставиха в ареста крадец от Плевенско, вършал в 10 града

Ще бъдат провеждани специализирани полицейски операции през всички празнични и почивни дни

Създадена е необходимата организация за безопасност на движението, при очакван интензивен пътникопоток през празничните и почивни дни, като се обезпечи с необходимите полицейски сили своевременното въвеждане на временна организация на движението с цел превенция и контрол за спазване на въведените забрани., информират от ОДМВР-Плевен.

Изготвени са графици за допълнителни дежурства и засилено полицейско присъствие се предвижда по главните пътища и в малките населени места в празничните дни и последния почивен ден.

Пътуването с личния автомобил трябва да бъде грижливо подготвено. Преди тръгване се уверете, че колата е в изправност и напълно оборудвана за пътуване в зимни условия. Увеличеният трафик в дните от Коледа до Нова година, изисква спокойствие, разумно поведение и опит зад волана. Този сезон, характерен с мъгли, мокри, заснежени и заледени настилки не е подходящо време за високи скорости, рисковани изпреварвания или за усъвършенстване  уменията на неопитни водачи.

Не шофирайте след употреба на алкохол. Ще бъдат провеждани специализирани полицейски операции през всички празнични и почивни дни.

По празниците, на територията на целия регион и особено в участъците на главните и първокласни пътища ще бъде осигурено засилено полицейско присъствие, за регулиране и облекчаване на движението.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен