Откриха милионерката леля Гошка

Късметлийката от Плевенско се върна в испанското село Кинтанар дел Рей, живее нормално и не разчита на полицейска закрила

Леля Гошка, която през август спечели 68 млн. евро от испанската лотария срещу билет на стойност 5 евро, се е завърнала в испанското село Кинтанар дел Рей, където живееше прeди да стане милионерка, разкри Нова телевизия.

Местните хора разказаха, че 61-годишната късметлийка от плевенското градче Искър и семейството й са се скрили за около месец и половина след печалбата, но след това се върнали. В момента живеят нормално и не разчитат на полицейска закрила.

Преди да забогатее Гошка гледала възрастни хора в Испания и чистела къщи, но това вече е зад гърба й. Тя е от 17 години в страната. Има двама синове и четирима внуци. Докато живеела в Искър Гошка правела фенерчета, а мъжът й Марин карал линейка. В чужбина заминало цялото семейство заедно със синове и снахи.

Репортер на Нова се срещна в село Кинтанар дел Рей със сина на леля Гошка - Веско. Той обаче помоли медиите да ги оставят на мира. "Интервю не мога да ви дам. Съжалявам. Не искаме камери, не искаме нищо, имахме си много проблеми. Разберете ни като хора и нас", каза само Веско.