Сериозно плевенско присъствие в номинациите за Петите годишни хип-хоп награди (Видео)

Спенс, Преслава Пеева и Диона сред номинираните в "359 Awards 2017"

Както вече писахме, наградите на "359 Hip hop TV" ще бъдат раздадени за пета поредна година през февруари, когато българските артисти очакват да получат своето признание. Доста силно и сериозно е плевенското присъствие в обявените вече номинации за различните категории, видя Plevenutre.bg.

Станислав Найденов - Спенс, възпитаник на МГ "Гео Милев", е номиниран за "Най-добър рапър на 2016". Конкуренция на плевенчанина са 100 кила, Alex P, Dim4òu и "плевенския зет" Михаил Митев - F.O.

Спенс е сред номнинираните и за "Най-добро видео ъндърграунд 2016" с парчето "Оставам", където си партнира с Homelesz. Проектът им е донесъл номинация и в категорията "Най-добра хип хоп колаборация на 2016".

Плевенчанката Преслава Пеева и съпругът й F.O. са сред фаворитите за спечелване на наградата "Песен на годината". Хитът им "Може би" събра близо 6 милиона гледания през изминалата 2016-та и няма да е никак незаслужено, ако призът се озове в ръцете на възпитаничката на музикалното училище и съпруга й.

F.O. е номиниран за "Най-добър рапър на 2016" и "Най-добро МС за 2016".

Хип-хоп сензацията от Койнаре, Плевенско, Денислава Сашова - Диона пък е сред номинираните в категорията "Дебют на годината". Тя ще спори за приза с Dara, Ange£ina, Тita, Искрата и Slavyana Egbelo. През изминалата година Диона представи три парчета и видеоклиповете към тях, а резултатът бе стотици хиляди гледания в интернет пространството и много фенове.

Вече са активни смс и онлайн гласуването за 5-тите годишни хип хоп награди.

За смс гласуването:
В категория номинации в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани в топ 5 номерата на всеки артист или проект. Може да се пускат до 5 смс-а от един номер. Гласуването статира на 1 януари и се затваря на 1 февруари.

За онлайн гласуването:
В категория гласуване в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани в топ 5 онлайн формата за гласуване на всеки артист или проект. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.