Ясен е противникът на Марио Петров за 18 февруари в Лондон

25-годишен британец застава отново на пътя на боксьора от Плевен

Плевенчанинът Марио Петров ще се завърне на ринга на 18 февруари на галавечер в зала "Йорк Хол" в Лондон, а негов съперник ще бъде Киън Томас.

25-годишният британец е бил национален шампион в категория до 67 кг. по време на аматьорската си кариера. Стъпва на профи ринга за пръв път през 2015 г. и вече има шест мача зад гърба си, като до този момент не е допуснал загуба. Важно е да се отбележи, че една от победите му е именно над Марио. Двамата играха един срещу друг на 12 февруари 2016 г.

"Играхме 4-рундова битка в Брайтън преди година. Загубих по точки, макар че в последния рунд почти го свалих на земята. Определено съм амбициран за реванш. Чувствам се в добра форма и ще дам всичко от себе си. Този път ще играем шест рунда", сподели Марио за читателите на Plevenutre.bg.

Възпитаникът на Спортното училище в Плевен се стреми към своята четвърта победа като професионален боксьор и за целта води усилена подготовка на Острова. Петров има вече 9 мача във визитката си и е наясно от какво се нуждае, за да си тръгне като победител от "Йорк Хол" следващия месец.