Жени ГЕРБ - Бобошево поздравиха живущите в дома "Св. Иван Рилски"

Възрастните хора получиха като подаръци дамски и мъжки панталони и пуловери.

За поредна година дамската структура на ГЕРБ в Бобошево проведе инициатива на Бабинден, който се празнува на 21 януари по нов стил.
Общинските съветници Даниела Стоянова, Гергана Виделова и Василка Граховска поздравиха на големия женски празник обитателите на дома "Св. Иван Рилски". "Бъдете винаги здрави и все така жизнени! Нека в сърцата ви да има топлина и обич. Радвам се, че пак имаме възможност да ви поздравим и да се срещнем, защото на миналия празник ви обещахме нещо, а ние изпълняваме обещанията си", каза координаторът на ЖГЕРБ - Бобошево Даниела Стоянова. На празника присъства и клубният секретар на дамската структура Валентина Николова.
С фолклорна развлекателна програма дамите от ГЕРБ зарадваха възрастните хора в дома "Св. Иван Рилски" - Кочериново. Танцовият състав към НЧ "Просвета - 1920" - с. Слатино бе поканен от ЖГЕРБ да гостува на 60-те възрастни обитатели в дома.
Освен фолклорната програма от песни и танци, възрастните хора получиха като подаръци дамски и мъжки панталони и пуловери.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен