Филмът за Плевен, който покори света, вече е озвучен на български език (Видео)

Рекламната лента бе излъчена и по БНТ 2

Филмът за Плевен, който покори света, вече е озвучен и на български език. Проектът е част от поредицата "Световните градове на България" за 2016-а година. Част от тази поредица е филмът "Плевен - вълни по равнината", създаден по поръчка на Община Плевен в партньорство с Продуцентска къща Файв Стар Медиа. Филмът беше излъчен и по БНТ 2 на 27 януари.

Както вече писахме, през 2016-а година "Плевен - вълни по равнината" е излъчен 7 пъти по БНТ Свят и БНТ. Проектът бе предоставен за излъчване и на телевизията за българите в САЩ BG7TV, която е качена на най-големия кабелен и интернет оператор в Щатите. Тъй като филмът е озвучен на английски, той е достъпен за най-широка част от телевизионната аудитория. Отделно е качен и на интернет каналите за документално кино documentarybg.com и documentarybg youtube TMSAND ITV, които се ползват с огромен интерес на всички континенти.

Филмът е гледан вече от милиони зрители, а град Плевен, неговата история и забележителности са придобили световна популярност.

Видео: TMSAND ITVСнимка на Деня

Щрихи от Плевен