Общинските съветници от ГЕРБ в Гулянци регистрират група в общинския съвет

Силата на партия ГЕРБ е в обединението на ярки личности, отбеляза областният координатор Владислав Николов

Група на ГЕРБ в Общинския съвет в Гулянци регистрират представителите на партията в местния парламент там. Решението бе взето на събрание на общинското ръководство на партията, на което поканен да присъства бе и областният координатор на ГЕРБ - Плевен Владислав Николов.

"Силата на партия ГЕРБ е в обединението на ярки личности, на хора, които със своите лични качества и професионални умения могат да допринесат за защита правата на хората и да настояват за провеждането на такива местни политики, които ще са от полза както на гражданите, така и на населеното място”, каза областният координатор на ГЕРБ Владислав Николов, подкрепяйки взетото решение за съставяне на група. ”Дискусиите и разумните компромиси са спояващият елемент на обединението. Вярвам, че работата на общинските съветници на ГЕРБ в Гулянци ще покаже непоколебимо единение около позициите на групата”, допълни Николов.

"И до момента нашите решения винаги са били ръководени от общото ни убеждение и дълг към добруването на жителите на Гулянци. Положителната промяна е, че от следващата сесия това ще бъде изразявано посредством обща позиция на групата на ГЕРБ в Общинския съвет в Гулянци”, каза председателят на групата Цецо Луканов.