Владислав Николов с награда "Добродетел за 2016 година" от Националното сдружение на сираците

Приемам тази награда като сигнал за това, че решенията, които съм вземал и нещата, които съм правил, са били в правилната посока

С приз за сторено добро бе удостоен областният координатор на ПП ГЕРБ Владислав Николов от Националното сдружение на сираците в България. Церемонията Добродетел на 2016 година събра благодеятели, допринесли за поредица щастливи моменти в живота на деца в неравностойно положение.

"Приемам тази награда като сигнал за това, че решенията, които съм вземал и нещата, които съм правил, са били в правилната посока. В живота си човек се нуждае от подобни корективи на своите постъпки, и когато те носят добро, когато събуждат вярата в бъдещето, смятам че няма по-голямо удовлетворение и признание от усмивката и щастието на тези млади хора”, каза Владислав Николов. "Тук сме се събрали хора съпричастни, не провокирани от спорадични прояви благотворителност, а отдадени на идеята, че една протегната ръка в подходящия момент може да промени цял един човешки живот!”, допълни Николов.

Сред отличените на церемонията бяха кметовете на Пордим Детелин Василев и на Никопол д-р Валерий Желязков.