Бадминтонистките на СУ "Иван Вазов" продължават да трупат успехи

Момичешкият отбор е изключително благодарен и дължи цялата подкрепа на техния треньор госпожа Гергана Радковска

Учениците на СУ "Иван Вазов" град Плевен както винаги не отстъпват водещите места от общинските състезания. За поредна година момичешкият отбор завоюва втори места на състезанието по бадминтон, съобщават от училището.

Първи в тазгодишните състезания премериха сили девойките от 11 и 12 клас (Ванеса, Алекс, Яна и Нели), които показаха на всички, че с целогодишни усилени тренировки, въпреки препятствията могат да заемат достойно второ място.

Втората среща играха момичетата от 8-10 клас (Магдалена, Йоана, Цвети и Виктория), които също се представиха безупречно. Доказаха на всички, че с упорита, силна и оспорвана игра могат да стигнат до финала. Те заеха също второ място, като споделиха, че тренировката на отбора за следващите състезания упорито започва от сега.

Момичешкият отбор по бадминтон е изключително благодарен и дължи цялата подкрепа на техния треньор госпожа Гергана Радковска, която прави всичко възможно момичетата да са в перфектна форма и да се представят повече от перфектно и достойно!