Прелестната Невяна Владинова представи новите си съчетания

Атмосферата в националния отбор е вдъхновяваща, което личи по настроението и желанието, с което играят състезателките

Националният отбор жени индивидуално начело с плевенчанката Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова и Петя Борисова, направи демонстративно участие на квалификациите за ДП категория "Елит".

Момичетата на Бранимира Маркова доставиха истинско удоволствие с участието си. Зрителите успяха да се насладят на великолепните композиции, изпълнени с рискови елементи, артистичност и прецизност при изпълнението на трудностите с тяло.

Все още невероятните ни състезателки допускат грешки, но за новите композиции се изисква още малко време, за да се усъвършенстват, информираха от федерцията.

За краткото време, в което е начело на националния отбор, Бранимира Маркова смени тотално облика му. Талантливата треньорка показва изключителни качества не само като треньор, но и като мотиватор и обединител. От дълги години България не е имала толкова силен екип. Атмосферата в националния отбор е вдъхновяваща, което личи по настроението и желанието, с което играят всичките ни 5 състезателки, коя от коя по-прекрасни. Лидерските качества на нашия генерален мениджър личат и в прекрасните отношения между личните треньори.

В събота състезателките ще направят демонстрация на другите два уреда в 12:45 ч. в тренировъчната зала "Арена Армеец".