Великолепната Люси Дяковска изправи на крака публиката на "Като две капки вода" (Видео)

"Да вляза в образа на емблематичната Лили Иванова беше огромно предизвикателство и чест за мен", сподели плевенчанката

Люси Дяковска развълнува публиката на единственото шоу за преобразявания в България, появявайки се с характерните глас и сценично присъствие на най-голямата звезда на българската естрада - Лили Иванова!

Плевенчанката просълзи аудиторията на "Като две капки вода" и дори самите водещи с песента "Камино", a след изпълнението й всички в залата бяха на крака и ръкопляскаха.

"Изключително удоволетворена съм, защото постигнах малкото, което изисквах цяла седмица от себе си. Беше една много трудна, но красива седмица, защото изминах един много красив път през творчеството на Лили Иванова. Научих много неща, които не знаех", сподели Люси след изпълнението си. "Да вляза в образа на емблематичната Лили Иванова беше огромно предизвикателство и чест за мен", допълни тя малко след това на профила си във Фейсбук.

Йорданка Христова и Виктор Калев засипаха Люси с похвали. "Люси, твоят талант няма граници, за пореден път се убеждаваме. Неслучайно и Германия те обича, и България те обича!", казаха от журито на "Като две капки вода".

Публиката отреди на талантливата плевенчанка и първо място за вечерта! Люси спечели чек за 1000 лева, предназначен за благотворителна кауза. Тя сподели, че парите ще отидат за фондация "Иван Рилски" - Плевен.