Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ГЕРБ посетиха Опанец

"Създаването на икономическа зона в Плевен ще окигури работни места за хората от целия регион", каза Московски

Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева, Владислав Николов, Ралица Добрева и Мирослав Минчев днес се срещнаха с жителите на плевенското село Опанец.

"Гарантираме, че в Плевен ще случат две неща, ключови за региона – Автомагистрала "Хемус" и създаването на икономическа зона с хиляди пряко и косвено заети в нея. Плевен има опит като индустриален център. Може да стане такъв отново.”, категоричен бе Ивайло Московски. Той обърна внимание на това, че ГЕРБ ще продължи да работи за ниски данъци, за да може да се стимулира бизнеса и така той насърчен да прави повече инвестиции, ще разкрива нови работни места.

"Пенсиите в България са ниски. Безспорен факт, няма да чуете някой да каже обратното. Но без да има заетост, без да растат заплатите няма как Държавното обществено осигуряване да даде такъв ръст на пенсиите, за какъвто някои от нашите опоненти говорят. Всеки, който се изправи пред вас и ви каже конкретно число за размер на пенсията няма да кажа, че лъже, а че говори неистина“, каза кандидатът за народен представител, втора в листата на ГЕРБ, Цецка Цачева.

"Силната държава означава работеща икономика, високи доходи и пенсии, сигурност, чувство за справедливост у хората, образована нация. Това ще да направи ГЕРБ, ако отново получи вашето доверие и управлява България. От 1989 година насам управлението на България се люшка на принципа проба – грешка. Видя се, че ГЕРБ има визията и знае как да управлява страната, така, че тя да бъде стабилна и сигурна държава”, допълни кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ, Владислав Николов.