Събират средства за лечението на уважаван плевенски доктор

Животът

18-03-2017, 13:00

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Нека не оставяме д-р Маринов и семейството му в този труден момент сами

В Плевен върви кампания по набиране на средства за лечението на уважавания плевенски специалист д-р Цветан Маринов /"Уши, нос, гърло"/. Той е диагностициран с карцином на панкреаса и трябва да премине през химиотерапии преди да се подложи на операция. Нужни са около 20 000 евро, които са непосилни за д-р Маринов и семейството му.

"В РЗОК - Плевен е поставена кутия за събиране на средства за лечението на нашия приятел и колега д-р Цветан Маринов! В момента д-р Маринов има нужда от помощта и подкрепата на всички нас в борбата с коварната болест. Призовавам всички служителите на РЗОК - Плевен да помогнат! Призовавам и всички договорни партньори на РЗОК - Плевен в лицето на лични лекари, специалисти, болници, аптеки, зъболекари, всички - помогнете на един добър човек да спечели тази нелека битка с болестта!", апелира във Фейсбук Мартин Митев, директор на РЗОК - Плевен.

"Нека не оставяме д-р Маринов и семейството му в този труден момент сами! Помогнете кой с каквото може!", допълва той.

На апела му в социалната мрежа откликнаха стотици плевенчани - колеги на д-р Маринов и хора от най-различни прослойки, които се обединяват около това, че добротата и позитивизма, които е дал на всички, сега ще се върнат обратно към него и ще му помогнат в този труден момент.

Открита е и дарителска сметка:

BG66STSA93000003791408 /банка ДСК/ BIC:STSABGSF