Цачева в Брест: Знам, че ще ми се доверите и сега, защото от ГЕРБ никога не сме ви лъгали

Тя посочи, че Брест има много специално място в нейните спомени, свързани с израстването и укрепването на

Знам, че ще ми се доверите и сега, защото никога не сме ви лъгали. Това каза Цецка Цачева, кандидат за депутат от ПП ГЕРБ и втора в листата в 15-ти МИР Плевен при среща с работещи в предприятието в село Брест, предаде "Фокус".

Цачева посочи, че Брест има много специално място в нейните спомени, свързани с израстването и укрепването на ПП ГЕРБ. "Победата за плевенската структура за ГЕРБ започна от Цецо Луканов 2008 г., когато на частичните избори всички масово му се доверихме и той бе избран за кмет на вашето населено място. Никога няма да забравя приятелствата, които ме свързаха с много от вас, от тази година и след това. Затова винаги с много настроение идвам в Брест, идвам тук във вашето предприятие и всеки път съм изненадана с новите неща, които виждам тук“, каза Цачева и обърна внимание на поставената нова дограма. Според нея това е много добре, защото от една страна работодателите могат да инвестират в добра трудова среда, а от друга страна това се прави за всички тях, работещите.

"ГЕРБ като партия е обърната към хората, които произвеждат в нашата държава. Работим 1,7 млн. граждани и издържаме общо над 7 млн. български граждани. Тук са децата, учащите се, възрастните родители баби и дядовци, хората ,които временно или трайно са извън трудовата заетост“, каза Цачева. По думите ѝ заради това в една кампания от ГЕРБ държат да стигнат до най-много хора, като са обърнати изцяло в посока на хората на България, за повишаване на техните доходи и благосъстояние.

"Много е хубаво, че се променяте, но е много хубаво, че спазвате традициите си. Тук винаги има уникална погача и уникална баница. Това означава, че тачите корените си, има традиции. Да сме живи и здрави, аз знам, че вие ще ми се доверите и сега, защото никога не сме ви лъгали. Това, което пред вас сме заявявали сме го изпълнявали, е понякога го забавяме във времето, но такива са възможностите на държавата в момента“, каза Цачева. Тя им пожела да са здрави, а на майсторите на баницата и на погачата да им спори.