Цецка Цачева обеща да продължи да помага на плевенската култура

Това каза тя на среща с дейци от културната общност

Всичко, което трябва ще бъде направено за плевенската култура, без значение поста, на който ще работя. Това каза Цецка Цачева, втора в листата на ПП ГЕРБ в Плевен на среща с дейци от културната общност, предаде "Фокус". В срещата взе участие г-н Вежди Рашидов. Той заяви, че винаги ще подкрепя ГЕРБ и обърна внимание на факта, че ГЕРБ е единствената партия, която някога е говорила за културата в България.

Г-н Мирослав Минчев, директор на ХГ „Илия Бешков" и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ благодари на г-н Рашидов и г-жа Цачева за усилията, които полагат за развитие на културата в Плевен и областта. "Сградата, в която се намираме днес, беше превърната в модерен артцентър благодарение на г-жа Цачева, за което й благодарим", завърши г-н Минчев.

Цачева заяви: "С повечето от вас се видях по време на кампанията, представители на различни културни институти в Плевен. Всички вие давате облика на онова, което се нарича духовния живот на този град. С повечето от вас сме имали не леки пътеки, които винаги са опирали до човека Вежди Рашидов. В повечето от случаите въпросите са решени, има обаче и такива, които предстои да се дорешат. Това е хубаво, защото ако всичко сме решили какво ще работим утре, г-н Рашидов“, обърна се Цачева към бившия културен министър.

"На всички желая музата да ви спохожда. Да сте живи и здрави, да ви е хубаво, за да ни радвате. Винаги, когато мога, бъдете сигурни, без значение поста, на който ще работя, че това, което трябва ще бъде направено за плевенската интелигенция и култура“, каза още Цецка Цачева.