Радослав Панталеев и Михаил Таков в епицентъра на терористичния акт в Лондон

"В един момент все едно взехме участие в екшън филм - чуха се гърмежи, в един момент хората започнаха да бягат", разказа Таков

Председателят на боксов клуб ЦСКА Михаил Таков в момента е в Лондон, където довечера плевенчанинът Радослав Панталеев излиза за четвъртия си мач на полупрофесионалния ринг срещу опонент от Италия. Както вече писахме, Панталеев е част от тима на British Lionhearts и участва в сериите на АИБА (WSB).

Вчера Михаил Таков и Радослав Панталеев се оказали в епицентъра на терористичния акт в английската столица. Наставникът на Радо разказа повече подробности пред сайта на ЦСКА.

"Точно когато излизахме от пресконференцията за мача се спряхме с Радо да изчакаме групата и да се качим на автобуса. В един момент все едно взехме участие в екшън филм. Чуха се гърмежи, в един момент хората започнаха да бягат. Излезе един въоръжен с два ножа в ръцете. После ни затвориха в парламента и там прекарахме 7-8 часа докато се оправят нещата. Когато излязохме вече всичко се беше успокоило. Добре сме", разказа Таков.

По думите му инцидентът няма да окаже влияние върху двубоя на Радослав Панталеев. "Там бяхме всички, които ще играят тази вечер. И двата отбора бяхме в пълен състав. Слава богу няма нито един пострадал. Всички са добре. Мачовете ще се проведат по програма. В 19:30 тукашно време започва вечерта, а Радо ще излезе на ринга около 22 часа.

"Радо е добре. Единствено умората от престоя в парламента може да се окаже проблем. Много време ни задържаха, а после всичко беше оградено с хеликоптери, полиция, жандармерия", допълва Таков.

Припомняме, че по-рано днес Панталеев сподели за Plevenutre.bg, че ситуацията в Лондон се нормализира и е напълно концентриран за сблъсъка тази вечер.