Отново кулинарни изкушения в новия епизод на Cooking show with Chef Chalakov (Видео)

Силви Чалъков с нов гост и изненади в готварското си шоу

Kaкто вече писахме, плевенчанинът Силви Чалъков, нашумял с изявата си в първия сезон на предаването "MasterChef", създаде собствено готварско шоу. "Cooking show with chef Chalakov" се излъчва всяка неделя в интернет, a епизодите, които се радват на голям интерес, може да гледате и в Plevenutre.bg.

Днес ви представяме третия епизод на любопитния кулинарен проект.

"Следващият участник е огнено момиче. Катя. Имам честа да я познавам от работата си. Тя е супер добра, помага много на всекиго с каквото може и е доброволец в един дом за деца. Как разбрах, че е доброволец? Един ден сподели пред мен и колегите, че ако някой има излишни дрехи, обувки или играчки, да ги предадем на нея, а тя ще ги занесе на точното място. Аз дарих една чанта с дрехи, но не знам дали съм помогнал. Тогава си спомних за мен, какви инициативи правих в Плевен. Жалко е, че нямам достатъчно време във Варна да се занимавам с доброволческа дейност. Много ми липсва тази дейност. Все още имам легитимна организация зад гърба си, но тя не функционира. Ако някой реши да основава нова организация с доброволческа дейност, аз мога да я предоставя на него или на нея. Стига, той или тя, да вървят по-добрите стъпки", споделя Силви.

"Нека се върна към Cooking show. Катя се съгласи да участва в шоуто, тъй като тя щеше да ме научи на нейна рецепта без никакви подправки. И така стана. Тя ми показа Карамелизирано пилешко от сос манго и задушени зеленчуци. В шоуто тя беше искрена и честна към мен", допълва младият кулинар.

"В Cooking show показвам част от себе си и ще опитвам малко по-малко да разкрия частици от мен си. Иска ми се да някой ден да се видя зад екрана и да готвя със същите хора, както и с нови, които да ме докоснат много", казва за финал Силви.