Тихомълком тотомилионерката леля Гошка пристигна в Плевен

Късметлийката иска да създаде старчески дом в родния Искър

Тотомилионерката леля Гошка е все още в България, пише вестник "България днес", цитиран от 24chasa.bg. Късметлийката, която спечели 67,99 млн. евро от испанската лотария, засега не се е завърнала в Кинтанар дел Рей, а се е установила в луксозен мезонет в центъра на Плевен.

След като се разчу, че се е върнала за погребението на майка си в родния сиград Искър, Гошка решава да се покрие в мезонета в Плевен. От страх да не я нападнат бандити и алчни съседи тя си стяга багажа и заедно с цялата фамилия се нанася в луксозното жилище. Избора Плевен, защото много малко хора знаели, че тя притежава имот там. Мезонетът е нейна собственост от 10 г. и е купен с банков кредит, показва справка на вестника.

Гошка се върна в България в края на март заедно с мъжа си. Местните едва не получават удар, като виждат известната в цял свят тотомилионерка от плът и кръв.

Според слухове тя дори имала време да се срещне с управата в родния й Искър. Тя настояла да купи пустееща сграда в града, да я ремонтира и да я превърне в старчески дом в памет на починалата си майка.