Плевенчанин се качва на ринга в "Арена Армеец" минути преди Кубрат Пулев!

"За мен няма друг вариант, освен да спечеля този мач", категоричен е Йосиф Панов - Пепелянката

10 български боксьори ще "нажежат" мача в тежка категория за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация.

Както вече писахме, сред хората, които ще подгреят мегасблъсъка между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън в петък, в столичната "Арена Армеец“, е и плевенчанинът Йосиф Панов. 21-годишният боксьор има 9 мача на професионалния ринг (6 победи, като 2 от тях са с нокаут и 3 загуби). Панов е кадър на БК "Мизия 80" и тренира в залата на бившия национал Александър Владимиров.

Съперник на плевенския боксьор ще е един от най-известните членове на най-голямата фракция от агитката на ЦСКА – "Енимълс" – Борислав Занков, известен като Боби Бокса. Той има в актива си 7 победи, 1 с нокаут и 14 загуби.

Сблъсъкът в средна категория този петък ще е от шест рунда. 

След впечатляваща поредица от четири победи Панов, по прякор "Пепелянката", е убеден, че ще триумфира и на боксовата гала вечер на 28 април. "За мен няма друг вариант, освен да спечеля този мач. Много по-бърз съм от Занков, но той е много здрав и има силен удар. Ще е страхотно забавление за всички, които дойдат да гледат. Има много, които ще пътуват от родния ми град Плевен, за да гледат мача и няма да ги разочаровам", каза Панов.