54 абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско на "Звезден бал"

Инициативата за пореден път преминава под патронажа на народния представител Владислав Николов

За трета поредна година ще се проведе "Звезден бал" за 54 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта.

Инициативата, която ще се състои тази вечер, за пореден път преминава под патронажа на народния представител Владислав Николов, който е и почетен член на националното сдружение на сираците в България.

В продължение на повече от два месеца над 50 момичета и момчета получиха своите тоалети за бала с подкрепата на много хора, фирми и организации.

Тази година основен спонсор на "Звезден бал" е "Лактима Балкан". По време на празничната вечер, организаторите са предвидили освен забавна програма с участието на Роксана и талантливите деца от училището в град Пордим и провеждането на конкурс за Мис и Мистър "Звезден блясък", като победителите ще получат награди.

Организаторите благодарят за неуморната помощ и подкрепа на г-жа Галя Иванова, собственик на магазини "Фантазия", която освен за бала подкрепи и Великденската инициатива за 150 деца от социалните институции от Плевен и региона.