Председателят на Общински съвет - Плевен поздрави новия областен управител

Посочиха като един от важните проекти за развитието на региона изграждането на автомагистрала „Хемус“

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев поздрави днес с встъпването в длъжност новия областен управител на Плевен Мирослав Петров. От името на местния парламент Мартин Митев връчи на г-н Петров поздравителен адрес, с пожеланието ползотворното сътрудничество между местна и държавна власт да продължи и занапред.

"Г-н Петров, позволете ми от името на Общински съвет - Плевен и лично от свое име да Ви поздравя по повод встъпването Ви в длъжност като областен управител на Област Плевен! Убеден съм, че във Ваше лице Плевен ще има своя достоен представител на държавно ниво, който с действията и работата си ще защитава интересите на региона ни. Пожелавам Ви с лекота и мъдрост да преодолявате всеки един от проблемите и да посрещате с удовлетворение успехите в професионалните си делници. Сигурен съм, че приемате тази отговорна длъжност с нужния респект и готовност да продължите добрите традиции в управлението на Област Плевен. Надявам се, че добрите отношения между Областна администрация Плевен и Общински съвет - Плевен ще се запазят и развият в името и в интерес на просперитета и благоденствието на жителите на Плевен и на региона!“, се казва в поздравителния адрес, връчен днес от Мартин Митев.

По време на срещата, провела се в Областна управа, Мартин Митев и Мирослав Петров заявиха съвместното си желание местна и държавна власт да продължат своето ползотворно сътрудничество и посочиха като един от важните проекти за развитието на региона изграждането на автомагистрала „Хемус“. От своя страна председателят на Общински съвет – Плевен пое ангажимент да запознае губернатора с основните проблеми на Плевен и региона, за които общината ще разчита на подкрепа от държавата, информират от пресцентъра на местния парламент.