Плевенската болница под обсада цял ден заради развилнял се наркоман!

Мъжът изпотрошил спешното отделение и оказал съпротива на униформените

Плевенската полиция бе на крак през целия ден заради развилнял се наркоман, научи Plevenutre.bg!

В сутрешните часове е получен сигнал за млад мъж, който се хвърля по колите на ул. "Сторгозия". Извадил нож и направил въоръжен грабеж на шофьор. Плевенската полиция обаче реагирала своевременно и го задържала. За да се изясни състоянието му бил вкаран в Спешното, където се установило, че е дрогиран и ХИВ-позитивен. Екшънът обаче тепърва започвал, разказаха ни очевидци. Мъжът започнал да вилнее, изпотрошил цялото отделение, застрашавайки живота на персонала, и започнал да замеря полицаите с каквото намери. Счупил прозореца и избягал.

Пристигнало подкрепление, като през това време мъжът се барикадирал в намиращ се наблизо магазин, където също изпочупил всичко. Вътре е имало хора, които обаче успяли да се скрият в склад. Последвала стрелба срещу развилнелия се, но и това не го усмирило, като продължил да се защитава яросто.

След като се поуспокоил, полицай съумял да изкара хората невредими, а пристигналото подкрепление успяло да сложи белезници на хулигана.

Очевидци разказаха за Plevenutre.bg, че болницата буквално е била под обсада от органите на реда, които направили всичко по силите си, за да не се стигне до фатални последствия. На този етап нямаме информация за пострадали.