Общоградското средношколско общежитие в Плевен отпразнува 25 годишeн юбилей

Народният представител Владислав Николов изпрати поздравителен адрес до директора

Народният представител Владислав Николов изпрати поздравителен адрес до директора на Общоградското средношколско общежитие в Плевен по повод навършването на 25 години от създаването му. В него той насърчи работата на екипа, който съумява по атрактивен начин да стане важна част от живота на толкова млади и талантливи хора.

В приветствието си за празника заместник – председателят на ОбС в Плевен Петя Василева отчете важната социална функция на Общоградското средношколско общежитие, което сега е превърнато в център за личностно развитие и подкрепа. „Това много повече отговаря на същността му. Тук усъвършенстване на своите умения и таланти получават деца, които са от всички училища в града. Това преплитане на енергии, таланти и способности в различни области стимулира креативността на младите хора”, каза Петя Василева. Тя поздрави директорът Веселка Лилова за креативния и иновативен подход в работата на целия екип.

Поздравителни адреси за 25 годишния юбилей на Общоградското средношколско общежитие в Плевен изпратиха председателят на плевенския Общински съвет Мартин Митев и началникът на РУО – Плевен Албена Тотева.