На лов за къси тайни в Плевен: Започва КИНОlove Лято 2017

Домакини на прожекцията в летния театър ще бъдат обичаните актьори Алек Алексиев и Яна Титова

Лятото е най-сладкият парадокс - дните му ни изглеждат безкрайни, а всъщност с всеки следващ - стават все по-къси... Eдва започнало, а вече носи във въздуха усещането, че колкото повече ще окъсяват дните, толкова повече хубави неща ще се намират за вършене. 

А едно от най-хубавите, спор няма, е пътуването – възможността под жаркото слънце, с една лека раница на гръб и най-удобните си обувки, да откриеш нови места, да срещнеш нови хора, да се събуждаш с друг въздух за „добро утро“ и да не знаеш какво точно те чака зад ъгъла

Започва лятното турне на NO BLINK! Следваща спирка: Плевен! Ден и място на срещата: 23 юни, 21:00 часа в Летния театър, парк Кайлъка, информираха организаторите.

През 2016г. пилотният сезон на КИНОlove събра над 2000 души в цяла България, които се срещнаха с късометражни филми на млади български режисьори, с участието на някои от най-обичаните български актьори.

Оn-line пъводителите в Плевен са нашите съграждани Павел Колев и Ицака. Домакини на прожекцията пък ще бъдат толкова обичаните актьори Алек Алексиев и Яна Титова.