Цветино Джукати клипира балада след неспазено обещание на Слави Трифонов (Видео)

"Не му се сърдя", сподели певецът

Попфолк певецът Цветино Джукати засне видео на авторската си балада "Ще те заведа в рая". Историята на песента и появата на видеореализация е повече от интересна.

В края на 2013 г. Слави Трифонов коментира в интернет новината, че изпълнителят на „Абе не моа се запра“ е извадил нова песен, но поради кризата му се налага да търси 600 лева, за да запише клип. Цветино сподели тогава в мрежата домашно видео, което впоследствие се появи и в youtube, a към днешна дата то има над 130 хиляди гледания. Водещият отправи покана към Цветино да му гостува, за да популяризират новото му парче. По време на последвалата визита на певеца в "Шоуто на Слави", гологлавият шоумен пое ангажимент да финансира видеоклипа към "Ще те заведа в рая".

Оттогава обаче изминаха три години и половина. Какво се случи?

"Така е. Слави обеща пред цяла България, че ще ми помогне за клипа. Мина обаче доста време и от екипа му така и не ме потърсиха. Не му се сърдя, разбира се. Човекът си има достатъчно работа, проблеми и така нататък, че да се занимава с мен. Да е жив и здрав", коментира Цветино Джукати.

Видеото на нежната балада "Ще те заведа в рая" е снимано в местността "Чайка" във Враца, а на певеца му партнира неговата малка дъщеричка Селена. Джукати е автор на музиката и текста, а клипът е дело на Димо Филипов.

"Вярвам, че "Ще те заведа в рая" ще докосне много хора, които ще открият себе си в текста. Любителското клипче, което промотира съвсем случайно песента преди 3 години и половина, се прие наистина много добре от хората тогава. Надявам се, че сега, след като й вдъхваме нов живот, отново ще се хареса.", казва Джукати.

"Срещам както положителни, така и отрицателни коментари за себе си. Имам няколко закачливи парчета, които са правени само и единствено с мисълта хората да се забавляват. Аз съм скромен човек, обичам да пея и го правя от сърце. Нямам пари за скъпи клипове и връзки за реклами по медии. Не съм силиконова певица с мастит спонсор зад гърба си. Радвам се, че имам участия и съумявам да се справям с трудностите както мога", казва още изпълнителят.