Велислава Кръстева проведе приемна с гражданите на Искър

На нея гражданите споделиха най-важните проблеми на населеното място и поискаха съдействие за тяхното решение

Народният представител от ДПС Велислава Кръстева се срещна с жителите на град Искър на изнесена приемна. На нея гражданите споделиха най-важните проблеми на населеното място и поискаха съдействие за тяхното решение.

Проблемите, които споделиха са: да съдейства за преместването на гробищния парк, тъй като той е в непосредствена близост до къщите на хората; проблеми с нанесени по жилищата  им щети след проливните дъждове и градушка в района; ремонт на настилката и осветлението на  улица „Йорданка Николова”

На срещата присъства и Емил Емилов –общински съветник от ДПС в община Искър .

След срещата с гражданите Велислава Кръстева веднага постави проблемите пред кмета и поиска конкретни решения.

В резултат на незабавната й намеса исканията на жителите ще бъдат изпълнени. Оградата на гробищния парк ще бъде изградена до края на годината. Пред Кръстева кметът обяви, че ще бъде изградено и ново гробище, за което има вече предвиден терен.

Проблемът с улицата също ще бъде решен, защото има задействан проект за енергийна ефективност.

Кръстева заяви, че настоява общинската администрация да съдейства и за бързото отстраняване на щетите от градушката и дъждовете по къщите.

Велислава Кръстева заяви, че като депутат от национално отговорна партия, загрижена за развитието на страната, и занапред ще поставя незабавно проблемите на хората пред местната власт и ще настоява за тяхното бързо решаване.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"