Димитър Пенчев на лагер с националния отбор преди "MaxFight 40"

Всичко протича планово и по предварително изготвената програма

Димитър Пенчев е на лагер с националния състав по кикбокс и по муай тай в Банско преди мача си на "MaxFight 40. Заниманията се водят от националните треньори Иван Георгиев, Красимир Колев, Николай Атанасов и Миодраг Йотич. Всичко протича планово и по предварително изготвената програма. Провеждат се интензивни тренировки, които се посрещат с изключителен интерес от всички татами и рингови състезатели.

Тазгодишният лагер на българска конфедерация по кикбокс и муай тай, освен базова подготовка предлага на националните ни състезатели работа с най-изтъкнатите спортни специалисти по кикбокс в световен мащаб.

Както вече писахме, кикбоксьорът от Плевен Митко Пенчев ще е сред звездите в юбилейното 40-то издание на най-голямата ММА организация в България "MaxFight". Събитието ще се проведе на 2-ри август, в Свети Влас (Амфитеатър) от 20:00 часа. След края на лагера в Банско синът на световния шампион Камен Пенчев потегля за грандиозното събитие край морето, което ще предложи файт карта от 11 сблъсъка, 5 от които във формат кикбокс и 6 във формат ММА..

През есента пък на Димитър Пенчев му предстои и участие на Световното по кикбокс в Бразилия.

Снимка: Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай