Обявиха програмата за "Мир и Дружба - Възраждането" този уикенд

С колело на късмета и големи награди ще бъдат зарадвани плевенчани на Картинг пистата

Както вече писахме, на 29 и 30 юли на Картинг писта Плевен ще се проведе Трети кръг от Клубен шампионат "Мир и Дружба - Възраждането". Това е третото състезание от началото на сезона, обединяващо състезатели от категория Клас FORMULA и клас KZ-open, а този път са заявили участие и любители в клас BIREL ART. 

За събитието, освен състезатели от Плевен, пристигат и от други градове – София, Варна, Търново, Русе и др. Наред със силните емоции и високите скорости, ще бъдат раздадени много награди и на състезателите, и на публиката.

Голямата изненада на това състезание ще бъде любезно предоставена от ДАРИ–ТРАВЕЛ. Ще се печелят екскурзии чрез Колело на късмета. МЦ КИРМ "Св.Елисавета" – Плевен предоставя 3 талона за безплатни консултации с лекар. Ще се печелят безплатни обиколки на пистата и не на последно място - парични награди. Наградите са както за всички победители от състезанията в категория FORMULA и клас KZ-open, така и за публиката.

Участие може да заявите като попълните талон в един от двата дни. Теглене и награди ще има в събота и неделя с водещ на колелото на Късмета. За повече информация следете страницата на картинг писта Плевен. Входът е свободен.