Най-известната жителка на град Кнежа стана майка за втори път

Тази нощ в 02.30 часа на бял свят се появи вторият син на Роксана - Александър

Тази нощ в 02.30 часа на бял свят се появи вторият син на Роксана - Александър. Бебето изненада своите родители, защото се роди 20 дни преди очакваното, но Роксана вярва, че малкият Александър и в живота ще бъде първенец, и ще е благословен, защото е роден в месеца на Богородица. Той е с перфектни мерки - тежи 3.150 кг и е висок 53 см. Александър проплака за първи път в болницата в Кнежа, а неотлъчно до съпругата си бе и щастливият татко.

Родителите признават, че не могат да опишат с думи усещането да прегърнат за първи път своя син, а в момента Роксана и бебето се чувстват много добре. Певицата отправя специални благодарности на екипа на д-р Владимир Пресолски, който спомогна раждането да мине безпроблемно, а също е признателна и на д-р Деница Алексиева от София, която се грижеше за нея по време на бремеността.

Роксана и Александър ще останат още 4 дни в болницата, а след това ще направят така наречената “понуда” на бебето, обичай, с който официално Александър ще бъде посрещнат и орисан за здраве и късмет.