Засякоха поредните нерегистрирани мотоциклети и мотопеди в Плевенско

Образувани са бързи производства

На 21 август в РУ - Кнежа е образувано бързо производство, за това, че на 21 август около 07.50 часа в град Кнежа на улица "Димитър Бутански" служители в РУ – Кнежа при проверка на мотопед "Пиаджо", управляван от 83-годишен местен жител, установяват, че МПС не е регистрирано по установения ред. Уведомен е прокурор при РП - Кнежа за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Работата продължава.

На 21 август в РУ - Кнежа е образувано бързо производство,  за това, че на 20 август около 10.30 часа в село Бреница 47-годишен от селото е управлявал мотопед "Кииуей" нерегистриран по установения ред. Проверка за алкохол с техническо средство е установила, че водачът има 1.88 промила алкохолна концентрация в издишания въздух. Взета е проба за лабораторно изследване.  Уведомен е прокурор при РП - Кнежа за престъпления по чл. 345, ал. 2 от НК и по чл. 343 б, ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 21 август в РУ - Пордим е започнато бързо производство срещу 38-годишен от Славяново. На 20 август 2017 година в град Славяново е управлявал мотоциклет "Хонда", който не е регистриран по надлежния ред. На водача е извършена проверка от екип на РУ - Пордим. Уведомен е прокурор при РП - Плевен. Работа продължава разследващ полицай.

На 21 август в РУ - Пордим е започнато бързо производство срещу 15-годишен местен жител. На 20 август в град Славяново е управлявал мотопед "CPI", който не е регистриран по надлежния ред. На водача е извършена проверка от екип на РУ - Пордим. Уведомен е прокурор за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК. Работа продължава разследващ полицай.