Първа тренировка за Невяна Владинова в Пезаро (Снимки)

Всички отбори от индивидуалното вече са в Италия и са готови за изключително тежката битка, която предстои

След тежко и дълго пътуване до Пезаро, днес Невяна Владинова и Катрин Тасева направиха първата си тренировка. 
Делегацията ни, водена от президента на БФХГ Илиана Раева, пристигна рано тази сутрин в курортния град, където ще се проведе Световното първенство. Независимо, че нашите момичета не можаха да се наспят и възстановят добре, днес те направиха много добра тренировка, информират от федерацията. Бранимира Маркова остана много доволна от старанието и на двете ни състезателки.

По време на тренировката в залата влезе президентът на FIG Моринари Ватанабе. Той проведе разговор с Илиана Раева и пожела успех на Неви и Кати. 

В Пезаро е много горещо, но условията в залата са отлични. Делегациите на всички участващи страни са разпределени в над 20 хотела. Любезните домакини са избрали прекрасно място за българския отбор в закътания и четиризвезден хотел "Вила Катани". Той е на тихо и спокойно място с прекрасни градини, гориста местност и басейн. Още по-голям сюрприз беше и това, че за нашите момичета има отделен микробус и лек автомобил. Хотелът, в който е настанен нашия отбор е самостоятелен, няма други отбори, а домакините се отнасят към нашата делегация с изключително внимание.

Всички отбори от индивидуалното вече са в Пезаро и са готови за изключително тежката битка, която предстои. Атмосферата в българския отбор е спокойна. Прекрасните ни момичета са здрави и дават всичко от себе си на тренировките, за да се представят достойно.