Чочев и компания излизат срещу Холандия с мисъл за Световното

"Нужно е пак да покажем желание и хъс и вече каквото се случи", смята плевенчанинът

Българският национален отбор по футбол излиза тази вечер във важно гостуване на Холандия на ст. "Амстердам Арена". Мачът започва в 19:00 часа. 

След триумфа над Швеция на националния ст. "Васил Левски" в четвъртък "лъвовете" отново са в борбата за челните места в група "А" от квалификациите за световното първенство в Русия догодина. 

Припомняме, че успехът, който дойде след гол на плевенчанина Ивайло Чочев, бе първи срещу Швеция от 50 години и изкачи нашите до третата позиция с актив от 12 т. три мача преди края на квалификациите. Шведите са с 13 т. на втората, а тимът на Франция е лидер с 16 точки.

"Мисля, че ще ни бъдат ядосани тъкмо защото ги победихме с 2:0, а и сега загубиха тежко във Франция (0:4). Ние имаме настроение, което е нашето предимство. Докато при тях ситуацията ще е по-минорна. На тях им е наложително да ни бият, а ние сме малко по-освободени откъм очаквания. Нужно е пак да покажем желание и хъс и вече каквото се случи. Само с голяма мотивация ще зарадваме хората.", коментира Чочев пред "Тема спорт".