БДЖ пуска допълнителни вагони за почивните дни около 22 септември

Националният железопътен превозвач въведе предварителна продажба на билети за всички бързи влакове

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на почивните дни около 22-и септември – Деня на Независимостта на България, "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД въведе предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач вече стартира и ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната до 24-и септември.

Клиентите на "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация на националния информационен телефон 0700 10 200.

За почивните дни по повод Деня на Независимостта на България, "БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.