Показаха купа "Плевен", за която ще се борят Спартак, Левски, Черно море и Академик Бултекс

Надпреварата ще се проведе в зала "Балканстрой" в сряда и четвъртък

От баскетболния Спартак показаха купа "Плевен" и приза за MVP, за които ще се борят с тимовете на Спартак, Левски, Черно море и Академик Бултекс 99 на 20 и 21 септември.

"Тя е тук.....Купа "ПЛЕВЕН"...в пълния си блясък! .....а кои Ръце ще я вдигнат високо? Ела на 20 септември от 18:00 часа в зала "Балканстрой" и подкрепи едно #НовоНачало на любимия "СПАРТАК", написаха от плевенския клуб на официалната си страница във Фейсбук.

Отново ше напомним, че на 20 и 21 септември, сряда и четвъртък, ще се проведат вълнуващи баскетболни битки за купа "Плевен". Инициативата за възстновяването турнира е на Александър Дяковски и се посвещава на 140 години Плевенска епопея.

Надпреварата ще се проведе в зала "Балканстрой", като началото на първите мачове е от 18 часа, а вторите стартират в 20.30 часа. На 21-ви са двата полуфинала Левски - Академик Бултекс и Спартак - Черно море. Цената на билет за деня и два мача е 5 лева, а ценните хартийки ще се продават на касите на залата.

За да подкрепи своя брат, за събитието специално ще пристигне Людмила Дяковска. Люси не само ще подкрепи с присъствието си Сашо Дяковски и плевенския баскетболен отбор, но и ще има съществена роля в спортната проява. На официалното откриване, което ще се състои на 20 септември, световноизвестната плевенчанка ще изпълни химна на България.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"