Розовият кемпер на Нана ще помага на онкоболни жени в Плевен

Центърът на четири гуми пристига на 25 септември

Розовият кемпер, който обикаля България, за да помага на жените с рак на гърдата, ще бъде в Плевен на 25 септември. Инициативата е на Фондация "Една от 8", чиято основателка е телевизионната водеща Нана, която отново се бори с коварната болест.

Центърът на четири гуми има за цел да стигне до повече от 25 града в страната, сред които е и Плевен, а помощта, която получават жените с рак на гърдата, е напълно безплатна.

Дейностите, които се предлагат в розовия кемпер на "Една от 8" са индивидуални информационни и практически консултации; индивидуални психологически консултации; техники за справяне със стреса; съвети за хранене по време на лечение; арт-терапии; групови занимания; съвети от професионален гримьор; раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др.

В Плевен розовият кемпер ще се позиционира пред магазин Мания (на Била) на 25 септември в 15:00 часа. На 26 септември в 08:00 часа е планувано посещение на болница в града, а по обяд същия ден инициативата се отправя към Свищов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен