Момчил Челестинов: Трудно е, но Спартак ще го има

На 100-годишнината трябва да играем с Левски и ЦСКА, с добра организация всичко става, смята той

"Това е регионално дерби. 90 процента от момчетата, които играха срещу нас са местни момчета, от школата на Спартак. Искаха повече победата от нас", коментира Момчил Челестинов пред Спортал ТВ след загубата на Спартак от Левски 2007.

"В петък като влязох в съблекалнята видях, че има настроение в нашите футболисти, има плам в очите им, просто понякога нещата не се получават. Този мач трябваше да го вземем на всяка цена, но не се получи. Гледаме напред, животът продължава", допълни той.

"Няма да коментирам спонсор, треньор... Забавяния и задължения има навсякъде", каза още Челестинов, който е шеф на ДЮШ, но сега му се наложи да води и мъжете, след като преди дни Бойко Цветков си тръгна.

"Не мисля, че е удачно да се тича от школата до тук. Трябва да дойде треньор който да доведе играчите и да си води подготовката през зимата. Аз водя два отбора в школата, а и не съм запознат толкова добре с мъжкия футбол", отбеляза Челстинов.

"За да вървим напред и нагоре трябва да крадем точки от конкурентите. До този момент загубихме лесни точки. Трудно е. Спартак ще го има, но на какво ниво... Нашето място не е в тази група. На 100-годишнината трябва да играем с Левски и ЦСКА, с добра органзиация всичко става. Като се доведе треньор, който има желание и си тежи на мястото, нещата ще се получат. Временно покривам дупката", завърши Момчил Челестинов.