Тихомир Иванов: В Плевен има условия, но не може да се развие професионален спорт (Видео)

Лекоатлетът гостува на съгражданите си от "Шоуто на играчите"

Тихомир Иванов гостува в "Шоуто на играчите" по Би Ай Ти. Както вече писахме, водещи на забавното предаване са плевенчаните Павел Колев и Христо Стефанов-Ицака, а бендът на шоуто също е от града на Панорамата.

"Възстановявам се все още. Почти нормално върви всичко. Очаквам още няколко дена процедури да правя, а до 15-20 дни да започна нормална подготовка", сподели Тишо.

"Още от малък се занимавам със спорт. До моето училище в Плевен имаше спортна школа, където се провеждаха занимания по футбол, лека атлетика, акробатика, баскетбол. Започнах с акрибатика, но с течение на времето станах по-висок. Минах през футбола, баскетбола и накрая дойде леката атлетика. Няколко месеца след това ме поканиха в спортното училище", разказа Тихомир Иванов.

"В Плевен има условия, но не може да се развие професионален спорт. Трябваше да си сменя клуба, да не се състезавам за Плевен само и само да имам някаква възможност да си набaвям храна, нещо елемнтарно, което е. Условия има в държавата, не са много обаче. Има определени градове, където може да се занимаваш професионално с лека атлетика - Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Варна... Но за жалост в нашия град Плевен все още няма условия. Много бих искал да си тренирам там, но на този етап не е възможно", сподели Тишо.

Вижте какво още сподели Иванов в "Шоуто на играчите":