Наемат около 2000 служители в новия немски завод в Плевен

Търсят се кандидати за оператори в производството и кандидати с техническо образование

Както вече писахме, представители на крупната немска компания "Леони" – утвърден производител и доставчик на компоненти за автомобилната индустрия, ще представят дейността на фирмата на 19 октомври в Плевен. 

"Нашият план е да изградим производствено предприятие в Плевен, което да започне своята дейност през 2018 г. В завода ще има около 2000 служители", посочват от компанията в рекламния си афиш за предстоящия информационен ден. Търсят се кандидати за оператори в производството и кандидати с техническо образование, като обещанията са за атрактивно заплащане, заплащане на извънреден труд, отлична работна среда, безплатно техническо обучение и възможности за професионално развитие. При интерес може да изпратите автобиография на имейл: [email protected]

Информационната кампания ще стартира със среща на мениджъри от Леони с кмета на Община Плевен Георг Спартански и ръководители на  местни институции, по време на която ще бъде направена фирмена презентация и представени бъдещите вложения.

Същия ден в зала "Катя Попова” от 15.00 и от 17.00 часа ще се състоят две последователни презентации на Леони с участието на представители на Бюрото по труда – Плевен, за граждани с цел привличане на интереса им към фирмата като потенциален работодател. Подобни събития се предвиждат в последващите дни и в други общини от област Плевен.

Немската компания стартира и мащабна информационна кампания в местни и национални медии за популяризиране на дейността и намеренията си