Малчуганите от ОУ "Д-р Петър Берон" ще подкрепят Спартак срещу Левски

Двубоят между плевенчани и софиянци в зала "Балканстрой" ще се проведе на 20 октомври

"Силна подкрепа от 100 влюбени в баскетбола деца на мача на Спартак срещу Левски 2014! Нашите приятели от ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен ще заемат своите места, включвайки се в хора, който мощно ще запее: "Само Спартак!", съобщиха от плевенския клуб на официалната си страница във Фейсбук. 

Инициативата цели да подкрепи българския баскетбол и е съвместна между Светлин Митев /IT DESIGN adv/, д-р Денислава Ангелова /основател и председател на асоциация "Докосни дъгата"/ и Plevenutre.bg. Разбира се, с подкрепата и на наставника на Спартак Александър Дяковски.

Първото училище, което става част от тази инициатива е именно ОУ "Д-р Петър Берон. Учениците ще имат възможността да гледат на живо баскетболната среща между Спартак и Левски. Ще има и специални подаръци за тях от организаторите, с което спортният празник ще бъде още по-вълнуващ.

Както вече писахме, срещата от третия кръг на Националната баскетболна лига бе изтеглена с 24 часа по-рано. Така двубоят между плевенчани и софиянци в зала "Балканстрой" ще се проведе на 20 октомври, петък, от 18,30 часа.

Билетите за мача със "сините" вече са в предварителна продажба. Цената е 4,00 лева, а цената на билет + картичка е 5 лв. Ценните хартийки се доставят безплатно в рамките на града (чрез съобщение на официалната страница на клуба във Фейсбук посочете точен адрес, име и телефон).