Детелин Далаклиев подкрепи поредна благотворителна кауза

Книгата "Никога не се предавай - историята на Детелин Далаклиев" ще участва в благотворителна томбола

Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев подкрепи поредна благотворителна кауза. Българската национална билярд федерация (БНБФ), билярд клубовете BSD и СТИКС, както и партньорите от "ФК Торнадо 2013" и "Футбол с кауза", организират първия по рода си в София благотворителен аматьорски турнир по билярд под мотото "Билярд с кауза".

"С удоволствие искаме да ви съобщим, че традицията поставена от турнирите на "Футбол с кауза" ще бъде продължена отново с поредната ни благотворителна томбола, която ще бъде част от първото издание на "Билярд с кауза"! Първата награда, която ви представяме е книгата "Никога не се предавай - историята на Детелин Далаклиев", с автор Георги Стоянов и подписана лично от световния шампион от Милано от 2009 г - Детелин Далаклиев! Благодарим на Детелин за поредното включване в наша кауза!", съобщиха организаторите.

Благотворителния турнир (по правилата на 8-ма топка) ще се проведе на 11 ноември паралелно в Club BSD Billiards,Snooker, Darts и STIX Bar & Billiards, а събраните средства ще бъдат дарени на 15-годишната Виолета Димитрова, която страда от рядкото заболяване - Атаксия на Фридрайх, което я обездвижва и отнема силите й с всеки изминал ден.

Oще за събитието във Фейсбук

Информация за дарителската банкова сметка на Вили:

Банка ДСК 
IBAN: BG 52 STSA 93 0000 2213 5039
BIC: STSABGSF
Титуляр: Виолета Пламенова Димитрова