Плевенското село Тотлебен в шок от трагедията с Антония, която бе блъсната от влак

Все още не се знае дали инцидентът е опит за самоубийство или нещастен случай

21-годишната Антония от село Тотлебен, община Пордим, област Плевен, е момичето, което се хвърли пред влака на гара "Владимир Павлов" в Бургас тази сутрин. Все още не се знае дали инцидентът е опит за самоубийство или нещастен случай. Шокирани сме от този случай, казаха местни жители пред burgasinfo.com, според които група млади хора са дошли по Южното Черноморие да търсят работа.

Пряк очевидец на трагичния инцидент е станал млад мъж, който е разпитван от полицията, той обаче е в шок и дава противоречиви версии. Пред свидетели той твърдял един път, че я познава и са се скарали, а друг път, че изобщо не знае коя е. "Скарахме се", промълви той пред репортери, преди да бъде отведен за разпит от полицията. Пред случайни минувачи обаче е казал, че не се познава с момичето. Хората, раказват, че до идването на полиция и линейка той е обикалял релсите и е плакал. Преди това неговата приятелка е подскачала по релсите и може да се е подхлъзнала. Според разказа на машиниста пред началника на гарата Живко Станчин обаче момичето се е хвърлило изневиделица под влака.

Антония е била с откъснати крака и е настанена в отделението по „Реанимация“ в УМБАЛ-Бургас. Оперирана е спешно, състоянието й е стабилно.