Деян Топалски: Респектиран съм от Магомед Героев, но смятам, че имам с какво да го изненадам

Родният боец тренира здраво за WFCA 44 - мачът му ще е в столицата на Чечения

Както вече писахме, Деян Топалски ще участва на WFCA 44 в столицата на Чечения - Грозни. На 17 декември българинът ще се изправи срещу коравия руснак Магомед Героев, като това ще е второто тежко изпитание за него, след като подписа договор с набиращата огромна скорост ММА организация "Ахмат". 

Потърсихме Деян Топалски, за да ни разкаже повече за предстящото бойно събитие и за подготовката си.

"Подготовката върви чудесно. Досега наблягах много на силовата издръжливост, като вече прехвърлям фокуса на работа на самата бойна подготовка - засилвам спарингите, борбата и граплинга. Надявам се до 10 декември да съм във върхова форма и след това да остане само влизането в категория", сподели Топалски за Plevenutre.bg.

"Проучих Героев дотолкова, че изгледах последните му мачове. Определено съм респектиран, но смятам, че имам с какво да го изненадам. Видях някакви пропуски, когато се бие в категория до 84 килограма и се надявам да успея да се възползвам от тях максимално. Дали ще се получи - ще видим на мача", допълни родният ММА боец, който през лятото се размина с титлата на ТFC в Сеул след загуба от корееца Джей-Юнг Ким.

"Загубата не ме е мотивирала допълнително, тъй като аз имам този огън в мен и желание за предизвикателства толкова силно, че не се нуждая от стимуланти. Смятам, че допуснах една-единствена грешка срещу Ким и тя ми коства мача, а сега ще се постарая да не допускам нито една. Ако Бог е с мен, вярвам, че ще се справя", смята плевенчанинът.

"Самата гала вечер ще е кулминацията на веригата за 2017 година и са събрани адски много мачове на най-популярните бойци в нея. Ще има два сблъсъка за титла, а също така и Александър Емелианенко ще направи втория си мач в "Ахмат". Очаква се лично да присъства президентът на Чеченската Република Рамзан Ахматович Кадиров", разказа ни още Деян Топалски.