Още две училища ще подкрепят инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!"

Инициативата набира скорост

Инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!", поставила си за цел да популяризира баскетбола в града на Панорамата, набира скорост.

През последните седмици подкрепа за Александър Дяковски и възпитаниците му дойде от ОУ "Д-р Петър Берон" и ДФСГ "Интелект". Въпреки загубите от Левски и Балкан, учениците изживяха наистина незабравими емоции в зала "Балканстрой" и се убедиха, че баскетболът е не просто велика игра, а и вдъхновение.

На 18 ноември, събота, Спартак посреща тима на Черно море Тича (Варна), като този път на красотата на баскетбола ще се насладят около 100 ученици от СУ "Иван Вазов" и ОУ "Св. Климент Охридски". 

Инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!" е открита за всички училища на територията на област Плевен. Интерес към нея може да бъде заявен на официалната страница на Спартак във Фейсбук. За всички ученици се осигурява безплатен транспорт до и от залата, охрана, настаняване и придружител от клуба. За допълнителна информация: 0887 21 70 72 и 0885 91 30 91.

Инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!", поставила си за цел да популяризира баскетбола в града на Панорамата, е съвместна между Светлин Митев /IT DESIGN adv/, д-р Денислава Ангелова /основател и председател на асоциация "Докосни дъгата"/ и Георги Стоянов /гл. редактор на Plevenutre.bg/. С подкрепата на Александър Дяковски и БК Спартак.