Тази вечер избират новата "Мис България", Плевен стиска палци на Валерия!

Четири бивши носителки на титлата ще са в журито

Коя ще бъде носителка на титлата "Мис България 2017" ще стане ясно тази вечер. Големият финал ще се проведе в зала "Рейнбоу Плаза" в София и обещава едно наистина уникално преживяване, както за претендентките, така и за публиката.

Както вече писахме, 20 са финалистките, като Плевен ще бъде представен от 19-годишната Валерия Георгиева. Освен с титлата си на "Мис Плевен", красавицата е позната и с това, че е сред основателките на организацията "Animal Help - Pleven", която помага на животни в беда. Възпитаничка е на ПГТ "Алеко Константинов".

Конкурсът ще протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза на конкурса, тур по бански костюми, тур с колекция официални тоалети, полуфинал и финал.

Журито тази година е много пъстро - светски личности, бизнесмени, партньори, както и четири бивши носителки на титлата - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова и Габриела Кирова.

Победителките тази вечер ще представят страната ни на Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International. Стискаме палци на Валерия да се нареди сред тях!