Спартак ще играе за честта на Плевен срещу Черно море Тича

От клуба зоват всички в залата за сблъсъка в понеделник, билетите са в продажба

Баскетболистите на Спартак излизат срещу с Черно море Тича във втория етап на 1/8-финалната фаза на турнира за Купата на България. Александър Дяковски и момчетата му ще търсят победа срещу "моряците" в зала "Балканстрой" на 27 ноември (понеделник) от 19.00 ч. Вторият мач между двата тима ще се състои на 6 декември във Варна. Крайният победител се класира за 1/4-финалите.

"Само седмица след срещата от 7 кръг на НБЛ, двата непримирими съперника се срещат отново в мач от осминафиналите за Купата на България! Време е за реванш. Чудесна възможност да си донесем малко радост в понеделник вечерта. Само Спартак! Само и единствено за честта на Плевен! Всички в залата!", зоват от клуба на официалната си страница във Фейсбук.

Както вече информирахме, билетите за двубоя вече са в предварителна продажба. Цената е 4 лева. Ако желаете картичка към него +1 лв. или календар +2 лв. Ценните хартийки се доставят безплатно в рамките на града (чрез съобщение на официалната страница на клуба във Фейсбук посочете точен адрес, име и телефон).