Владислав Николов подкрепи инициативата "Коледа за всяко дете"

Народният представител от ГЕРБ се отзова на молбата на Националното сдружение на сираците в България

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов се отзова на молбата на Националното сдружение на сираците в България да подкрепи националната благотворителна инициатива "Коледа за всяко дете", която стартира на 02.12.2017 г. от град Пордим, където на централния площад в града ще се проведе необичайно предколедно и новогодишно шоу с участието на певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младият изпълнител Деско, децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пордим, които ще изпълнят шопско хоро и копаница, а в 11.30 часа на площада в града ще пристигнат Плевенските мотористи, преоблечени в костюми на дядо Коледа и ще направят грандиозно шоу.

Отделно за над 500 деца  от социалните институции от село Згалево, село Тотлебен и Пордим, както и за деца от семейна среда са предвидени празнични подаръчни торбички, за които помогна и народният представител Владислав Николов с лични средства. Огромен Зайо Байо  /аниматор/ по време на концертната програма ще разиграе томбола, за която са предвидени много предметни награди.

Народният представител Владислав Николов неведнъж се включва в благотворителни инициативи в полза на деца сираци и в неравностойно положение, сподели председателят на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов, който използва възможността и да благодари за подкрепата и помощта на всички.