Остават три дни за гласуване за Годишните награди в туризма

Тази година Министерството на туризма отчита засилен интерес както от страна на кандидатите, така и от гласуващите

Още три дни желаещите да гласуват за вторите Годишни награди в туризма ще могат да го направят на сайта www.tourismawards.bg. На 10 декември (неделя) изтича крайният срок за подаване на онлайн гласове в надпреварата между туристическа дестинация, събитие, журналистически материал и др.

Напомняме, че Регионалният исторически музей, Панорама "Плевенска епопея 1877 г.“ и Мавзолей-параклис "Св. Георги Победоносец“ са трите обекта на територията на Плевен, които намират място в конкурса. Те са включени в категория "Изборът на българите“.

Тази година Министерството на туризма отчита засилен интерес към Годишните награди в туризма както от страна на кандидатите, така и от гласуващите. И второто издание на призовете е организирано в 16 категории, които представят постигнатото през изтеклата година.

За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни и не се зачитат. Според общите условия на правилата за участие в наградите Министерството на туризма си запазва правото да премахва фалшиво подадените гласове с цел обективното и правилно класиране на участниците. 

Наградите ще бъдат връчени на победителите  на тържествена церемония на 12 декември в София.