Офис на НАП - Плевен с благотворителна кауза

В момента тече дарителска акция, насочена за подпомагане на децата от ЦНСТ гр. Плевен на ул. „Бяло Море“ №16

Декември е най-празничният месец в годината, когато започваме да мислим за чистият зелен цвят на празнично украсената елха - елхата, която остава зелена целогодишно и изобразява вечната надежда на човечеството. А острият и връх, насочен към небето, символизира посоката на човешката мисъл - нагоре. Месец декември е време не само за равносметка, но по традиция е време за проява на човечност и доброта в името на Светлия дух на Коледа.

"За поредна година служителите от офис на НАП Плевен доказаха, че са не само отлични професионалисти, но и хора с големи сърца и са съпричастни към проблемите на колеги, семействата им и деца в неравностойно положение. През годината помогнахме на Ани Кръстева на 6 годинки, която е изгубила своята майка и сега за нея се грижи баба й – наша колежка от офис Търговище", посочвт от агенцията.

В момента тече дарителска акция, насочена за подпомагане на децата от ЦНСТ гр. Плевен на ул. „Бяло Море“ №16, която бе подкрепена и от Лео Кадели сдружение „Приятели, помагайте“. Той изказа поздравления за съпричастността на служителите в Офис Плевен и обяви: „Доброто е заразено и в НАП Плевен!“.

"Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец, едновременно край и ново начало. Декември е обещания: да бъдем по-добри, по- щедри и по-благодарни. Да мечтаем повече. Весела коледа и щастлива 2018 година на всички!", пожелават от НАП.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"